top of page
  • Monique Jansen

Van de moeder die 'altijd elke dag koekjes bakt'


... Nou ja, vandaag dan even wel;-) Ik had de kelder opruimen en schoonmaken op het programma staan. Maar met dit neerslachtige "Hollandse Zomerweer" had ik daar totaal geen zin in. Zoonlief moest in de regen naar school om zijn cijfers op te halen, en dat was voor mij een goede escape om niét de kelder op te gaan ruimen. Ik heb jongste zoon dus naar school gebracht, waarna we samen een lekker broodje hebben gegeten. Eenmaal thuis had ik nog steeds slechte zin om, gewapend met de stofzuiger, dweil en natte doeken, de kelder in te duiken . Het was een beter idee om Kletskoppen te maken en die op de site te zetten, zodat iedereen deze koekjes thuis kan bakken. Leve het 'Hollandse Zomerweer'...

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page