top of page
  • Monique Jansen

Te warm om echt te koken...


Pfffff... Wat was het warm vandaag! Veel te warm om echt te koken of lang in de keuken te staan. Nu had ik ook erg weinig trek, maar er moest natuurlijk wel gegeten worden. Met dit Tomaten-kruidenkaastaartje heb ik mezelf een groot plezier gedaan doordat ik niet in de keuken boven dampende pannen heb moeten koken. De rest van het gezin was ook erg blij met dit taartje. Niet te zwaar, wel 'warm' eten en met een groene salade ernaast toch een complete maaltijd. 15 minuutjes voorbereiden, taartje in de oven, en terwijl die aan het garen was, kon ik de salade maken (en had ik nog tijd over voor een koud drankje). Morgen wordt het weer zo'n warme dag. Ik kan deze je aanraden!


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page