top of page
  • Monique Jansen

Morgen alweer aan de borrel


Wat vliegt de week voorbij! Morgen is het alweer vrijdag, en dan hebben we weer onze vrijmibo.


Ik moet bekennen dat ik weinig inspiratie heb om een stukje te schrijven (laat staan te kokkerellen...) Nu is mijn rug vandaag ook erg slecht. Mijn lompe Duitse Staande Draadhaar lette niet op in haar spel, en knalde behoorlijk hard tegen mij aan. Met haar omvang (ze had zich ook 'breed' gemaakt, zij gooit altijd haar hele lijf in de strijd), had een stap opzij springen ook geen enkele zin. Maar, ik heb nog wel een leuk receptje uit de hoge hoed getoverd: Deze leuke Caprese-'Hamburgertjes'. Recept


Je kent het misschien wel, trek in iets lekkers hebben, maar geen zin om in de keuken te staan. Daar past dit hapje helemaal bij ;-) Je hoeft geen pan aan te raken, het is snel klaar, lekker en... het ziet er gewoon schattig uit. Ook lekker fris bij warm (lees benauwd) weer.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page