top of page
  • Monique Jansen

Het lievelingsrecept van Simone


De basis voor mijn receptenboek komt door mijn vriendin Simone. Zij vroeg mij een aantal jaar geleden voor haar verjaardag een kookboekje te maken met een paar van mijn 'hufterproof' recepten. Daar bedoel ik mee dat het gemakkelijke en snel klaar te maken recepten zijn die bijna niet kunnen mislukken. Maar tevens dat als er vrienden te eten komen, je niet de hele dag in de keuken staat, maar wel iets leuks op tafel kunt zetten. Dit is een van haar lievelingsrecepten, Tagliatelle met kip, en die wil ik graag met jou delen. Gemakkelijk klaar te maken, geen poespas, maar wel nét even anders. Ik word altijd vrolijk als ik zo'n grote schaal met een mooi gerecht op de tafel kan zetten, een soort

Tadááá-moment. En dat terwijl je, met intussen de kip in de oven, heerlijk met je vrienden kunt borrelen en bijkletsen. Wat is er nu leuker dan dát? Recept86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page