top of page
  • Monique Jansen

Heerlijkheid...

Bijgewerkt op: 21 feb. 2021


Ik hou van lekker eten. En daarvoor speciaal naar verschillende winkels rijden in andere dorpjes of steden, doe ik dan ook graag. Ik hou meer van hartig dan van zoet. Met zoet ben ik meestal na een paar hapjes 'klaar'. Dan willen mijn smaakpapillen graag weer iets met zout er in verwerkt. Maar... ik ben een 'sucker' voor Sticky toffee pudding. Dan kan ik gerust nog één (of twee keer) opscheppen. Schaamteloos zelfs! Wat ik met mijn guilty pleasure kaasfondue heb, heb ik bij zoet met deze 'cake'. En het leuke is, beide guilty pleasures zijn in een handomdraai gemaakt!


Laat je niet afschrikken door de ingrediëntenlijst, maar kijk even bij de bereiding ;-) Echt, in no time gemaakt. En terwijl de pudding in de oven staat te garen, kun je de topping en de saus maken. Elke hap die je neemt, is smeuïg, zoet, romig, hier word je gelukkig van! Je hoeft de cake niet te leuken, maar kunt er meteen van genieten. Grote opscheplepel en scheppen maar, en HUP, nog wat saus er overheen! Jum!!


Afgelopen zondag was het Valentijnsdag. Bij Irene's Catering had ik een verwenontbijtje besteld. Zo was het voor zowel manlief als voor mij een verwenochtend. Ze hadden zich behoorlijk uitgesloofd, er zaten zelfs hartvormige roze pancakes in het pakket. Het was genieten! Ook hebben we van de laatste mooie dag met ijs en sneeuw kunnen genieten. Afgelopen week leek het even of er geen Corona-misère was met de sneeuw- en het schaatsplezier. Nu is het weer donker en regenachtig, en hoor ik om me heen dat een aantal mensen- of partners van- besmet zijn met Covid-19. (Sterkte en vooral beterschap!!) Komend weekend misschien wel 15-18 graden. Op naar de lente! Oh ja, met de krokus gaat het helaas niet zo goed. Daar zijn een paar bloemen van geknakt door het gewicht van de sneeuw.


44 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page