top of page
  • Monique Jansen

Grote stappen snel thuisMet dit weer lang in de keuken staan, daar heb ik niet zo'n zin in. Jij waarschijnlijk ook niet, dus vandaag een snel en smaakvol recept; Spaghetti met gamba's en rucola.


De insteek van mijn kookboek/blog was om 'hufterproof' te koken voor vrienden. Maar ja, nu met Corona gaat eten met vrienden 'm niet worden. Vandaar dat er nu recepten geplaatst worden die gemakkelijk klaar te maken zijn, net even anders zijn dan aardappelen/groente/vlees of om jezelf en je gezin te verwennen.

Ik had nu tijd om naar de markt te gaan. Daar staat een visboer met een zeer uitgebreid assortiment verse vis, waaronder mooie gamba's en pijlstaartinktvisjes. Dat laatste had ik al een hele tijd niet meer gemaakt.

Sinds Corona heb ik hier de vrijdagmiddagborrel ingevoerd. Dan hebben we toch een beetje het idee dat het weekend begonnen is. Je snapt dat daar een lekker hapje bij hoort. Binnenkort mijn recept voor inktvisringen met aïoli ;-) Maar voor nu een recept dat binnen 20 minuten op tafel staat. Recept

55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page