top of page
  • Monique Jansen

Een dagje later dan gepland


Het is een beetje druk op het moment met van alles en nog wat. De gevulde koeken die ik afgelopen maandag al had willen maken, zijn er daardoor bij ingeschoten en heb ik gisteren tussen de bedrijven door pas kunnen maken.


Het recept voor de Amandelspijs had ik 28 oktober al online gezet, maar dat moet een weekje intrekken en vervolgens heb je voldoende amandelspijs voor twee recepten. Vorige keer heb ik de Gevulde Speculaas al op de site gezet, en nu is het tijd om de Gevulde Koeken erbij te zetten. Ik maak kleinere koeken dan die je bij de bakker of in de winkel koopt. Zo'n 'grote' is me vaak net te veel. Maar als ik dan zo'n kleintje op heb, dan is dat weer net te weinig. (En eet ik er twee...) Deze koeken zijn echt verschrikkelijk lekker. Ook wanneer je deze bij de bakker koopt, als je deze eenmaal hebt gemaakt en hebt geproefd, wil je geen gekochte gevulde koeken meer!


Binnenkort het recept van super lekkere kaasbroodjes. Morgen is het alweer vrijdag, en hebben we hier thuis de vrijdagmiddagborrel. Ik heb me voorgenomen die te maken als hapje bij de borrel. (Heb er nu al trek in!)41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page