top of page
  • Monique Jansen

Dat is wel lekker van de herfst!


Een van de weinige leuke dingen die ik dan wel van de herfst kan noemen, is dat het leuk is om te kokkerellen met slecht weer. Mooie producten in overvloed in de winkels, bijvoorbeeld de Gieser Wildeman peertjes om te stoven, of de Conferece-peren om mee te bakken, knolselderij voor een romige soep, paddestoelen, stoofpotten met sudderlappen...


Deze Tarte tatin met conference-peren is in een oogwenk gemaakt en ideaal om bij een warme chocolademelk met slagroom te eten na een mooie wandeling. En als je dan toch de peertjes gaat halen, neem dan meteen een bakje mascarpone mee (en de Havana Club Rum, anejo especial) om het met een Mascarpone-crème 'af te maken'. Het romige, zoete met een vleug rum maakt je echt gelukkiger;-) Die rum raad ik je trouwens echt aan, en neem van me aan, die wordt in nog tal van desserts gebruikt! (Of om een drankje te drinken met de haard aan...)



41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page