top of page
  • Monique Jansen

Aspergetijd! Tijd voor een romige aspergesoep

Eindelijk is het weer aspergetijd. Ik rijd op weg naar huis na een bezoek aan mijn jachtmaatje. Daar prijkt langs de weg een bord dat het witte goud bij een winkeltje te koop is. Ik neem natuurlijk een paar asperges mee om daar een soepje van te maken. Binnen een half uurtje is deze soep klaar. Asperges, wat bieslook en een paar dikke plakken ham worden aangeschaft, de rest heb ik wel in huis voor dit gemakkelijke recept.Het mooie kommetje komt bij OOK uit Woerden vandaan, mijn meest favoriete kookbenodigdhedenwinkel. Doordat je door Corona niet op visite kunt met een cadeautje, hebben zij nu de OOK KADOOTJES SERVICE, kijk maar eens op ook.nl (Bijna moederdag;-)
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page