top of page

Witlofschuitje met gorgonzola, peer en walnoot

Als hapje of amuse

Witlofschuitje met gorgonzola, peer en walnoot

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

10

5

gemiddelde waardering 1 uit 5

10-12 stuks

10-12 blaadjes witlof

1 peer, Doyenne du comice of Conference

100 gram gorgonzola

Handje walnoten

Schil de peren, snijd deze in kwarten en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren in kleine stukjes. Hak de walnoten fijn. Doe de peerstukjes en de noten in een ruime kom en brokkel de gorgonzola hierbij in kleine brokjes. Meng dit door elkaar.


Neem een blaadje witlof en vul deze met het peren-kaas-noten-mengsel. Bloemetje of wat bieslook erbij voor de kleur en klaar.

  • Pinterest
  • Instagram

©2020 Monique Jansen

bottom of page