top of page

Sausjes voor bij de Zomerse loempiaatjes

Geeft de loempiaatjes een kick

Sausjes voor bij de Zomerse loempiaatjes

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

5

5

gemiddelde waardering 1 uit 5

2 x een bakje vol



Vissaus:


6 eetlepels vissaus

1 ½  limoen, sap

2 eetlepels fijne kristalsuiker

100 ml water

1 rode peper, fijn gesneden


Pindasaus:


3 eetlepels pindakaas

1 eetlepel hoisinsaus

3 theelepels soyasaus

1 eetlepel sriracha

2 teentjes knoflook, geraspt

1 ½  limoen, sap

Water, om iets aan te lengen

Wat gehakte pinda’s

Dit geldt voor beide sausjes:


Doe alles in een kommetje en roer door elkaar. Proef! En vul eventueel aan met dat wat je nodig zou vinden.


Voor de pindasaus geldt dat je een lekkere dikke dip moet hebben. Leng zo ver aan met water dat je de consistentie van yoghurt hebt.



* Lekker bij de Zomerse loempiaatjes

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page