top of page
Sausjes voor bij de Zomerse loempiaatjes
Geeft de loempiaatjes een kick
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
5
5
2 x een bakje vol
Vissaus:
6 eetlepels vissaus
1 ½ limoen, sap
2 eetlepels fijne kristalsuiker
100 ml water
1 rode peper, fijn gesneden
Pindasaus:
3 eetlepels pindakaas
1 eetlepel hoisinsaus
3 theelepels soyasaus
1 eetlepel sriracha
2 teentjes knoflook, geraspt
1 ½ limoen, sap
Water, om iets aan te lengen
Wat gehakte pinda’s
Dit geldt voor beide sausjes:
Doe alles in een kommetje en roer door elkaar. Proef! En vul eventueel aan met dat wat je nodig zou vinden.
Voor de pindasaus geldt dat je een lekkere dikke dip moet hebben. Leng zo ver aan met water dat je de consistentie van yoghurt hebt.
bottom of page