top of page

Kwetsen-kaashapje

Zoet met hartig bij de borrel

Kwetsen-kaashapje

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

10

5

gemiddelde waardering 1 uit 5

20 stuks

10 kwetsen

75 gram roquefort

25 gram camembert

¼ rode ui, gesnipperd

¼ theelepel chilipoeder

1 eetlepel Madeira

50 gram pistachenootjes, fijn gehakt

Halveer de kwetsen en haal de pit eruit. Neem een kommetje en doe hier de roquefort, camembert, ui, chilipoeder en Madeira in. Meng goed door elkaar.


Vul met een theelepel de halve kwetsen met het kaasmengsel. Doop de bovenkant in de fijngehakte pistachenootjes. Laat zeker een half uurtje in de koelkast opstijven.




· De kwets is een kleine, langwerpige, blauwe pruim en niet heel ‘sappig’. Ideaal dus om te vullen.

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page