top of page

Kimchi-mayonaise

Nèt even anders

Kimchi-mayonaise

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

10

1

gemiddelde waardering 1 uit 5

300 ml / potje vol

1 blikje kimchi (uitgelekt)

1 eetlepel rijstazijn

1 ei

200 ml zonnebloemolie

Doe alle ingrediënten in een hoge staafmixer-schenkkan. Zet de staafmixer onderaan de kan, zet deze aan en trek de staafmixer omhoog. Klaar 😉

* Je kunt dit 4-5 dagen bewaren in de koelkast in een goed afgesloten pot.

* Lekker bij onder andere Garnalenbitterbalen en de  Gamba-sigaren met basilicum

* Ook als dressing over salades. Bijvoorbeeld een groene salade of een Witlofsalade met garnalen en gerookte zalm.

* Als je misgrijpt bij de rijstazijn, kun je ook witte wijnazijn gebruiken.

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page