top of page

Jalapeno Cowboy Ranch-saus

Met deze saus kun je alle kanten op!

Jalapeno Cowboy Ranch-saus

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

10

1

gemiddelde waardering 1 uit 5

1 bakje vol

150 gram mayonaise

150 gram crème fraîche

125 ml karnemelk

4 teentjes knoflook, geraspt

2 theelepels Dijon mosterd

1 eetlepel dille. gehakt

1 eetlepel peterselie, gehakt

1 eetlepel bieslook, gehakt

1 theelepel oregano, gedroogde (of 1 eetlepel verse, gehakt)

1 theelepel gerookt paprikapoeder

½ theelepel cayennepeper

2 jalapeno’s, geraspt (dat gaat het makkelijkst als ze uit de vriezer komen)

Zout en versgemalen peper

Doe alle ingrediënten  in een ruime kom en meng alles goed door elkaar met een garde zodat je egale massa krijgt. Breng op smaak met wat zout en peper. Bewaar in de koelkast.




· Deze saus kan bijna overal bij. Lekker bij vlees en vis van de barbecue. Of bij kipkluifjes om te dopen. Maar ook op een broodje of een gekookt eitje. Of bij rauwkost.

· In de koelkast kun je de saus een dag of 3 bewaren in een goed afgesloten potje.

· Wij houden van iets meer kick, ik heb 5 jalapeno’s gebruikt.

  • Pinterest
  • Instagram

©2020 Monique Jansen

bottom of page