top of page
Guacemole (dip)
Nooit meer kant en klaar of uit een potje als je deze hebt geproefd!
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
15
10
4 personen
3 rijpe avocado’s
1 citroen, sap
10 cherrytomaatjes
1 sjalotje, gesnipperd
1 bosje verse koriander
zout en versgemalen peper
Snijd de avocado’s overdwars rondom door tot aan de pit. Draai dan de helften los. Neem een groot mes en sla dat hard in de pit, dan kun je deze er gemakkelijk uittrekken. Schep het vlees uit de schil met een lepel en doe het in een kom. Prak het vruchtvlees grof met een vork.
Hak de verse koriander fijn, halveer de cherrytomaatjes en voeg dit met het gesnipperde sjalotje toe in de kom.
Breng op smaak met citroensap, begin met een scheutje, erbij kan altijd nog, eruit niet;-), en vervolgens ook op smaak brengen met wat zout en versgemalen peper.
bottom of page