top of page
Eiersalade
Altijd lekker!
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
20
5
8 eieren
1 rode ui, gesnipperd
120 gram gekookte ham, in stukjes gesneden
1 eetlepel verse bieslook, gesneden
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepelscrème fraîche
1 eetlepel Dijon mosterd
½ theelepel cayennepeper
zout en versgemalen peper
Kook de eieren hard, tussen de 8 en 10 minuten. Laat deze schrikken onder koud water en pel de eieren. Laat uitlekken op wat keukenpapier.
Doe alles in een grote kom, prak de eieren grof, en vermeng alles goed met een vork.
· Je kunt in plaats van ham ook gerookte zalm gebruiken.
· In plaats van mosterd, kun je ook 1 theelepel Ras el Hanout gebruiken.
· Serveer op een stukje stokbrood of een stuk toast, of in een klein bakje.
bottom of page