top of page

Avocado-crème met garnaaltjes

In een amuse-glaasje ziet dit er bijzonder uit!

Avocado-crème met garnaaltjes

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

15

5

gemiddelde waardering 1 uit 5

6-8 personen

2 grote rijpe avocado’s

Klein bekertje crème fraîche

1 limoen

3 takjes verse dille

2 takjes verse koriander

1 bakje gepelde Hollandse garnalen

zout en versgemalen peper

Schil de avocado’s en haal de pit eruit. Doe het vruchtvlees in een hoge beker. Doe er wat rasp van de limoen en het sap van de limoen erbij. Doe het bekertje crème fraîche, 2 takjes dille en de koriander erbij. Pureer alles met de staafmixer tot een gladde massa en breng op smaak met wat zout en peper.

Schep de avocado crème in een spuitzak en vul de glaasjes, doe er een paar garnaaltjes overheen en garneer met de overgebleven dille. (En eventueel met een klein schijfje limoen.)

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page