top of page
Avocado-crème met garnaaltjes
In een amuse-glaasje ziet dit er bijzonder uit!
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
15
5
6-8 personen
2 grote rijpe avocado’s
Klein bekertje crème fraîche
1 limoen
3 takjes verse dille
2 takjes verse koriander
1 bakje gepelde Hollandse garnalen
zout en versgemalen peper
Schil de avocado’s en haal de pit eruit. Doe het vruchtvlees in een hoge beker. Doe er wat rasp van de limoen en het sap van de limoen erbij. Doe het bekertje crème fraîche, 2 takjes dille en de koriander erbij. Pureer alles met de staafmixer tot een gladde massa en breng op smaak met wat zout en peper.
Schep de avocado crème in een spuitzak en vul de glaasjes, doe er een paar garnaaltjes overheen en garneer met de overgebleven dille. (En eventueel met een klein schijfje limoen.)
bottom of page