top of page
Hartige wafels
Als (verwen-)ontbijt of lunch
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
10
25
6 wafels
200 gram bloem
200 ml melk
2 theelepels bakpoeder
80 gram oude kaas, geraspt
2 eetlepels bieslook, vers en fijn gehakt
60 gram roomboter, gesmolten
1 ei
Zout en peper
· Beleg, wat je maar wilt
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een ruime kom en meng met een garde tot een egaal en klontvrij mengsel.
Verwarm het wafelijzer en bak hierin de wafels gaar en goudbruin.
Beleg de wafels met wat je in huis hebt aan hartige beleg. Denk bijvoorbeeld aan gerookte zalm in plakken of moten, kruidenkaas, yorkham, serranoham, kaas, komkommer, tomaat of radijsjes.
* Heb je geen wafelijzer? Gebruik dan een grillpan of elektrische grill.
bottom of page